De juiste prijs bij Cows & More

Wij van Cows & More Importeren zelf onze eigen meubels uit India hierdoor zijn wij niet gebonden aan duren tussen leveranciers in Nederland. Om deze reden kunnen wij onze meubels tegen leuke prijzen aanbieden en is iedereen met elk budget bij ons welkom! Omdat wij in grote getallen inkopen hebben wij uw gewenste meubel in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.

Wat maakt Mangohout bijzonder?

Mangohout is een hardhoutsoort met een sterk en sfeervol Karakter! Meubels die gemaakt zijn van Mangohout zijn altijd uniek door hun verschillende kleurtonen die in het hout voorkomen hier door is geen enkel meubel stuk het zelfde. In elk meubelstuk van mangohout zitten prachtige imperfecties en oneffenheden dit maakt jou mangohouten meubel zo uniek en bijzonder!

Onderhoud aan Mangohouten meubels

Al onze Mangohouten meubels worden in de fabriek in India al voor u behandeld tegen vocht en vuil. Het afnemen van Mangohout doet u altijd met een licht vochtige doek en geen bijtende schoonmaakmiddelen! Wij raden u aan om de meubels om het half jaar tot jaar te onderhouden met speciale onderhoudsmiddelen die u terug kan vinden op onze website, deze zorgen ervoor dat uw meubel in top conditie blijft en beschermd zijn tegen vocht en vuil.